El Foment a la Festa Major d’Horta 2018 (Programació)

Us deixem ela prgramació especial del Foment amb motiu de la Festa Major d’Horta d’enguany. Tanmateix, podeu consultar la resta de la programació oficial de les Festes Majors d’Horta al web www.festamajor.org

ACTES FESTA MAJOR 2018

  • II SOPAR A LA FRESCA del Foment Hortenc i l’Ateneu Hortenc. 8 de setembre de 21 a 23h. Venda de tiquets els dies 3, 4, 5, 6 i 7 de setembre (Foment Hortenc de 19 a 21h; Ateneu Hortenc de 17 a 20h). Aforament limitat.
    • Opció Casolana: 3€/persona. El menjar es porta de casa. Inclou lloguer de taula, cadira, coberts i got de cervesa.
    • Opció Sopar: 10€/persona. Inclou sopar: cep d’embotits, pa amb tomàquet, gelat i got de cerversa. Lloguer de taula, cadira i coberts inclòs.
  • VIIè concurs Paella Major d’Horta 2018. Dissabte 15 de setembre de 10 a 15h Apunta’t gratis fins el 7 de setembre a social@fomenthortenc.cat. Consulta les bases del concurs a la web del Foment. Venda de tiquets el mateix dia. 1 tiquet 3€ / 2 tiquets 5€.
  • Concurs de fotografia de Festa Major per Instagram (Foment Hortenc – Lluïsos d’Horta) (consulta bases, premi i informació a les nostres xarxes socials i al web).

PROGRAMACIÓ PRÒPIA DINS ELS ACTES DE FESTA MAJOR

  • Exposició de pintura “Gaudint de la festa”. A càrrec del col·lectiu d’artistes d’Horta, del 8-16 de setembre de 18-20h. Inauguració: div 7 a les 20:30h. Entrada lliure.

 

 

  • ALBA SESÉ. De Maastricht a Barcelona. Concert de guitarra clàssica. Diumenge 9 de setembre a les 18h. Taquilla inversa.

 

 

 

  • Teatre de Festa Major “EL NOM”. Divendres 14 i dissabte 15 de setembre a les 21h i diumenge 16 a les 18h. Direcció: Maite Martínez. Venda d’entrades presencial al cafè del Foment els dies 4, 6 i 13 de setembre de 19 a 21h, i 2h abans de cada representació. Venda d’entrades online a partir del 4 de setembre a les 19h a www.fomenthortenc.cat.

PRESENTACIÓ TEMPORADA

Acte de presentació de la temporada teatral 2018-2019, inauguració oficial del nou pati de butaques i presentació del nou servei de restauració del Foment. Dijous 6 de setembre a les 20:30h.

ALTRES

Presentació del llibre de la Carlota Giménez
editat pel Districte HG, sobre la història dels tres ateneus centenaris del barri d’Horta, al Centre Cívic Matas i Ramis el dijous 6 de setembre a les 19h.
El Foment Hortenc es reserva el dret de modificar la programació

Notícies

Nou BAR, Butaques i Presentació de Temporada 2018-19

El dia 6 de setembre a les 20:30h tindrà lloc, per primer cop, la presentació oficial de tota la temporada teatral (2018-2019), en un acte festiu en el que sortejarem entrades i participaran tots els grups que prepararan obres al Foment. El mateix acte ens servirà per celebrar l’ampliació d’aforament del teatre. Amb l’esforç de …

Llegir més

El Foment a la Festa Major d’Horta 2018 (Programació)

Us deixem ela prgramació especial del Foment amb motiu de la Festa Major d’Horta d’enguany. Tanmateix, podeu consultar la resta de la programació oficial de les Festes Majors d’Horta al web www.festamajor.org ACTES FESTA MAJOR 2018 II SOPAR A LA FRESCA del Foment Hortenc i l’Ateneu Hortenc. 8 de setembre de 21 a 23h. Venda …

Llegir més

3a setmana del Casal d’Estiu 2018

Ja s’ha acabat la tercera setmana del casal d’estiu d’enguany. Aquesta setmana l’hem compartit amb els nens i nenes del casal de Lluïsos i hem realitzat un projecte molt xulo que descobrireu al setembre. De moment, us podem assegurar que s’ho han passat d’allò més bé!    

Llegir més

Casal d’Estiu 2018

Ja ha començat el casal d’estiu i està sent tot un èxit! Els nens s’ho passen genial fent tallers, manualitats, teatre i gravant una pel·lícula! L’altre dia vam anar al Parc del laberint per seguir gravant la pel·lícula conjuntament amb Lluïsos! També estem fent un cap gros per la festa Major d’Horta! Aneu mirant les …

Llegir més