«

»

BILLAR POOL AL FOMENT HORTENC

cartell_billar_2017

 JA TORNA LA LLIGA BILLAR POOL AL FOMENT.  Ja l’estem preparant . La del 2017 l’any del nostre centenari . Estem recollint participants que podeu apuntar-vos fins el 27 de febrer al bar del.  Hola amics, és obert a tothom, animeu-vos i participeu.  El nostres amics  Raúl Aguilera i Edu Ferreté ja porten 3 anys organitzant aquest campionat, gràcies a ells i a tots els jugadors estem tornant a despertar una de les aficions més arrelades al Foment. Gràcies nois per aquesta empenta i felicitats per fe renéixer aquest clàssic de casa nostre. Seguirem  el reglament de Billar Pool 51 de la Federació Catalana.  Qualsevol cosa que dubteu, ens podeu consultar al e-mail.  Per a més informació o consultes feu-ho a billar.foment@gmail.com o billar@fomenthortenc.cat