«

»

ENCARA ENS QUEDEN PLACES, EL CASAL DEL FOMENT HORTENC 2017

2017 retol Casa lrlENCARA TENIM PLACES PEL CASAL D’ESTIU FOMENT 2017 inscripcions per cita prèvia, tot aquest maig

Com ja saps el casal torna a estar en marxa i com cada any, us fem arribar el fulletó publicitari del Casal d’Estiu 2017. Destaquem que seran des del dia 26 de juny al 28 de juliol, de dilluns a divendres i  de 9:00 h. del matí a les 17:00 h. de la tarda.  Les inscripcions seran amb cita prèvia  fins a final de maig  a traves del email  casalfomenthortenc@fomenthortenc.cat.  Per tal de  facilitar les inscripcions us adjuntem al peu d’aquest pàgina, els tres fulls d’inscripció. A més a més d’aquests tres papers que haureu d’omplir, caldrà  portar també : Fotocòpia del CATSALUT del nen/a  +  Fotocòpia del DNI + – Fotocòpia del Carnet de vacunes.  Us esperem a tots una forta abraçada
2017 retol Casal