«

»

PER FESTA MAJOR DEL CENTENARI “EXPOSICIÓ DE PINTURA AL FOMENT HORTENC”

2017 CARTELL de exposició fons E LRAquest any del centenari el Foment Hortenc presenta per Festa Major d’Horta l’exposició de pintura  amb 13 pintors d’Horta.  

De sempre és conegut que el barri d’Horta és obert a tothom,  especialment amb els aspectes artístics. Per això, el Foment Hortenc pel seu Centenari, ha volgut fer aquest homenatge a aquests pintors que estimen Horta: Manuel Jurado, Àngels Jurado, Carmen Anton, Carles Muñoz, Javier García, Antonio Ardanuy, Angeles Ibáñez, Pedro Brustenga, Joan Torrent, Montse Aguilera, Maria Quesada, Jaime Picazo, Enric Correa.  

Divendres 8 de setembre a les 20:30 h inauguració i fins al 17 de setembre  Entrada lliure / horari: de 18 a 20 h (dilluns tancat)   

 

2017 CARTELL de exposició fons E LR