«

»

2018 ELECCIONS AL FOMENT HORTENC

Logo doble FH

  30 Setembre 2017     

 

Benvolguts sòcies i socis,

Vull informar-vos que, properament, finalitzarà el meu mandat com a president de l’Entitat, d’acord amb el vostre encàrrec i segons ens dicta l’article nº 21 dels nostres estatuts  :

“El Consell directiu haurà d’anunciar la convocatòria d’eleccions amb quatre mesos d’antelació a l’acabament del mandat actual…”

És per això que des del vostre Consell volem comunicar-vos que estem en aquesta situació, animem a tots els socis o grups de socis que estiguin interessats en presentar la seva candidatura i que ens tenen a la seva disposició per facilitar les tasques de presentació de les signatures que els avalen, i  que hauran de ser d’un mínim del 10% de tots els cens de socis (majors d’edat, és clar).

Aquets avals s’hauran de presentar per escrit al Consell Directiu 60 dies abans de la data escollida per les eleccions, fent-hi constar: el nom, el DNI i la signatura de cada avalador de la candidatura.

Considerant, com és habitual, que l’Assemblea Ordinària serà l’últim dimarts del mes de gener, que enguany serà el dia 30 de gener del 2018, us comuniquem que posteriorment a concloure aquesta es procedirà a obrir l’Assemblea Extraordinària amb l’ordre del dia de l’elecció del nou president del Foment.

Des del Consell Directiu restem a la vostra disposició, per aclarir o resoldre qualsevol dubte o ajuda que calgui, per millorar la nostra Entitat.

Una cordial salutació

 

 

 

Raimon Gandia

President