«

»

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “GENT DEL FOMENT”

diptic exposicio centenar LRiHola amics:

ja som a la fí de l’any del nostre Centenari, per això  fa 6 mesos vam preparar i inaugurar una exposició molt especial. Amb l’ajut de molts amics vam muntar un Exposició-Fotogràfica “GENT DEL FOMENT” per retre un homenatge. Tenim com a comissari d’aquest exposició al bon amic Xavier Pastó i com ambaixador el nostre estimat Màrius Serra.  Vam inaugurar-le el 7 de juny i la mantindrem  fins el 31 de desembre, de 18 a 21 h de dimarts a divendres. l’entrada és lliure.

Animeu-vos a venir segur que reconeixereu algú a les més de 450 fotos que hi tindrem ocupant els 25 metres quadrats dels 10 plafons que tindrem dins la sala de teatre del Foment. També us agrairem ens ajudeu a posar nom a totes aquells rostres que hores d’ara encara no hem reconegut. Moltes gràcies a tots i especialment al Ajuntament de Barcelona pel seu ajut i suport.

diptic exposicio centenar LRi