«

»

Venda d’entrades per internet

entradium_solonegroPosem en marxa la prova pilot d’una de les propostes més demanades pels socis: la venda d’entrades per internet. De moment, iniciem la venda online amb l’espectacle del Primer Foment ¿A qué sabe la luna? donat que és un esdeveniment amb entrades no numerades.

A partir d’ara, els socis i amics del Foment, podran comprar les entrades per als espectacles i per a diferents sortides i activitats a través d’internet. Hem tancat un acord amb l’empresa Entradium.com que ens facilita tot el que cal per poder fer-ho d’una manera clara, ràpida i senzilla.
Evidentment, la venda d’entrades presencial es seguirà fent, però amb uns nous horaris fixos que seran cada dimarts i cada dijous de 19.00 a 21.00 hores al bar del Foment durant els 15 dies anteriors a l’estrena.

Esperem que aquesta nova manera de vendre les entrades sigui del vostre gust i us animem a provar-ho perquè veieu que és molt fàcil i còmode!

Venda d’entrades dels pròxims esdeveniments:

Primer Foment 25 de febrer “¿A qué sabe la luna?”
entradium.com/es/entradas/sabe-luna

11 de març: Calçotada a Mas Sunyol
entradium.com/es/entradas/calcotada

Properament, l’obra de teatre “Les cunyades”