PRIMAVERA SHOW

Espectacle – Sopar o Berenar +Festa .

Més informació

📅 27, 28 i 29 de maig
⏰ divendres i dissabte a les 21h i diumenge a les 18h
🎟️ Preus socis 18€ i no socis 21€ (sopar divendres i dissabte)

Preus socis 12€ i no socis 15€ (berenar diumenge)

Venda d’entrades només presencial els dies 10, 12, 17, 19, 24 i 26 de maig de 18 a 20 h al vestíbul del Foment.

Us volem explicar seguidament com funcionarà la venda d’entrades per al Primavera Show.

Les entrades seran de venda exclusiva presencial al Foment. Així doncs, NO hi haurà venda per internet.

La venda d’entrades s’efectuarà els dies 10, 12, 17, 19, 24 i 26 de maig de 18.00 a 20.00 hores. El mateix dia 10 entre les 16 i les 18:00h s’efectuarà l’entrega d’un únic número per persona pel SORTEIG que establirà l’ordre de la compra d’entrades.

No caldrà fer cua per a agafar aquest número, ja que el primer per a comprar entrades serà el número que sortirà del sorteig que s’efectuarà el mateix dia 10 a les 18h. Això significa que el que tingui el número 1 no necessàriament serà el que compri l’entrada el primer. Tothom que arribi posterior al sorteig s’afegirà a la cua dels que han rebut un número pel sorteig.

Cada número permetrà comprar un màxim total de 10 entrades (pel mateix dia o per a dies diferents de representació).

Exemple: A partir de les 16h s’entreguen un total de 50 números de torn. Al sorteig surt que el número de tall és el 27, per exemple. Això vol dir que aquell dia 10 de maig a les 18.00 hores, el primer a comprar les entrades serà el número 27 i després el 28, 29, etc. Quan s’arribi al últim número entregat (en aquest exemple que posem seria el número 50), el següent serà el número 1, 2, 3, etc. i així successivament fins a completar la totalitat dels números donats. Desitgem que amb aquest procediment, evitem a tothom les molèsties i les cues que pot generar aquest espectacle i que la venda d’entrades no impliqui malestar als espectadors.

La importància de ser Frank

Més informació

📅 2 i 3 de Juliol
⏰ dissabte a les 20:30 h i diumenge a les 18h


🎟️ Preus socis 9€ i no socis 12€


Venda d’entrades presencial els dies 14, 16, 21, 23, 28 i 30 de juny de 18 a 20 h, al vestíbul del Foment. Venta online a partir del 14 de juny a les 18 h.

La importància de ser Frank , es una comèdia d’Oscar Wilde, ambientada a Anglaterra durant l’Època Victoriana, l’obra serveix com a reflex i crítica de l’estil de vida i els ideals burgesos.

A finals del segle XIX, en John ha inventat un germà, Frank, a qui utilitza com a excusa per deixar la seva vida avorrida al camp per visitar Londres i la seva estimada Gwendolen. John decideix que es hora d’acabar amb Frank i deixar les mentides, però tot es complica quan el seu amic Algernon decideix visitar a Cecily, la jove fillola de John, i fa servir el nom de… Frank.

Direcció: Àlex Piedras

Intèrprets:

John Worthing – Alex ManzanaresLady Bracknell – Ariadna Lancho
Algernon Moncrieff – Biel LacuestaMiss Prism – Rosa Milian
Cecily Cardew – Berta ReñéReverenda Chasuble – Anna Villanueva
Gwendolen Fairfax – Bruna MartínezLane / Merriman – Alex Piedras

Notícies

PACE Conferencia Contextos Escènics

Dilluns 23 de maig a les 19h Xerrada-Taller “Contextos escènics” a càrrec de Toni González. ASSISTÈNCIA presencial o virtual i cal inscriure’s prèviament a través de l’enllaç següent: https://www.freeart.info/registrepace Tota la informació de la conferència aquí!!!!

Llegir més

14è OLÍMPIC BOTÓ

21 de Maig de 9 a 14h El Futbol Botons és una activitat amb molta història al Foment Hortenc. Enguany hem decidit recuperar el torneig, també històric pel Foment Hortenc, i obrir-lo a tothom.  Si no vols participar, però vols venir a veure el torneig, t’hi esperem igualment!! Més informació aquí

Llegir més

PACE Projecte d’Acció Comunitària Escènica

CREANT UN PROJECTE ESCÈNIC PROFESSIONAL ON TOTHOM HI ÉS BENVINGUT Amb la voluntat de posar en pràctica una nova manera de construir una peça escènica a partir de la col·laboració i la cultura democràtica, inicien un nou PACE Projecte d’Acció Comunitària Escènica. Es tracta d’una iniciativa participativa que desplega un cicle de conferències-taller al voltant …

Llegir més

Presentació del darrer Premi Sant Jordi Morir-ne disset, de Sergi Belbel

Avui, a les 20 hores, tenim un convidat especial. El director de teatre i escriptor Sergi Belbel ens presentarà la seva obra guardonada amb el darrer Premi Sant Jordi: Morir-ne disset. De la ma del nostre soci i amic Màrius Serra. Us esperem al teatre del Foment. Entrada lliure.

Llegir més