2a Calçotada del Foment Hortenc

Ja la tenim aquí la IIa Calçotada Popular del Foment Hortenc! Teniu fins el 15 de març per apuntar-vos al Bar del Foment. Pinta millor que la primera edició, no us la perdeu. Us esperem!


Ens trobarem a les 10:30h del 23 de març a la gasolinera del Carrer Tajo. Primerament visitarem el museu del Ferrocarril i acabarem la jornada amb una Calçotada al Restaurant “La Cucanya” (Vilanova i la Geltrú).
Preus: dinar adults 35€, dinar nens 18€, visita al museu 5€, autocar opcional. 

Més info a social@fomenthortenc.cat o al 606845111 (Miquel Munné)


1a Jornada Oberta de Jocs de Taula – SCRABBLE

SCRABBLE. Començem un nou projecte a l’àrea Social de la nostra entitat. Aquesta 1a Jornada estarà dedicada al SCRABBLE, amb el nostre amic Miquel Sesé, Campió del Món en diverses ocasions.


El proper 31 de març de 10 a 13h passarem un bon matí entre amics, aprenen els trucs d’aquest joc tant conegut i tan enginyós. Acabarem amb un vermutet i unes ratlles. 
L’activitat tindrà un preu simbòlic de 5€ per cobrir despeses! T’animes a participar? Us i esperem!

Més info a social@fomenthortenc.cat o al 606845111 (Miquel Munné)

 


Notícies

Visita de l’alcaldable Ernest Maragall

Us informem que aquest diumenge 10 de març a les 12h vam rebre la visita de l’alcaldable per Barcelona d’ERC el Sr. Ernest Maragall, que ha mostrat el seu interès en conèixer la nostra entitat i la situació actual que viu l’entitat arran de la modificació del pla urbanístic. Tanmateix, després d’una visita distesa, el Sr. …

Llegir més

Dia de la dona 2019

Des del Foment Hortenc, entitat formada el 70% per dones, el passat 8 de març de 2019, amb motiu del dia de la dona, vam donar suport a la reivindicació feminista denunciant l’escletxa salarial existent entre homes i dones, la feminització de la pobresa i la violència masclista. Sense les dones el món s’atura!

Llegir més

Fins aviat, JCS

Gràcies a tots aquells que d’una manera o d’altre han fet possible aquest projecte, a tots els espectadors i als que heu cregut en nosaltres. Això no és un adéu. “Vull tornar al principi…”

Llegir més

Consulta l’opinió sobre JesusChrist Superstar…

Què en diu el públic i la crítica sobre l’obra representada al Foment Hortenc? A continuació us deixem l’enllaç a l’artícle a “el Periódico i l’enllaç a la pàgina web de venda d’entrades on es pot consultar les crítiques. https://www.elperiodico.com/es/ocio-y-cultura/20190217/que-hacer-hoy-barcelona-domingo-17-febrero-2019-7298803 https://entradium.com/es/entradas/jesus-christ-superstar

Llegir més