YO NO TENGO MIEDO a “El teu primer Foment”

Es hora de acostarse y Carolina no quiere irse a dormir. Suplica, pide agua, que le lean un cuento… ¡Todo con tal de no irse a la cama! Pero, un momento… ¿Qué ha sido ese ruido? ¿Algo se ha movido tras la ventana? Ay, ay, ay… Y si fuera… ¡Un monstruo! ¡Qué susto! Pero Carolina no tiene miedo y lo demostrará en esta fantástica aventura sobre enfrentarse a los miedos, a lo nuevo, a lo desconocido y… a los monstruos.
Llega hasta donde viven los monstruos y descubre que no todo es lo que parece y que sólo hay que temer al propio miedo.

📅diumenge 8 de març ⏰12h
📍Foment Hortenc (Alt de Mariner 15)
🎟Socis Foment 3€, Membres 1r Foment 4€, no socis 5€
(entrades 1h abans de l’espectacle al Bar del Foment).

(more…)

Microteatre A TRES BANDES – text i direcció de Miquel Sesé

Què tenen a veure la tieta Elvira, una taula de billar en un bar i un embolic amorós? Absolutament res.
Què uneix doncs aquestes tres peces? El microteatre: un nou experiment que us proposa el Foment on podreu gaudir de 3 obres curtes (12-15 min). En una hi podreu reconèixer la tieta Elvira, de ben segur un personatge de record entranyable a cadascuna de les nostres famílies.
I què me’n dieu de la relació entre les “Fuerzas de Seguridad” i alguns de nosaltres en aquests darrers 3 anys? La descobrireu al voltant d’una taula de billar. I per acabar, creieu en les casualitats i podeu afirmar que el món és un mocador? Ho comprovareu en una peça teatral farcida d’infidelitats, mentides i malentesos.

📅 dissabte 29 de febrer, diumenge 1 de març
⏰ dissabte 20:30h i 22:15h, diumenge 18h

VENDA D’ENTRADES AQUÍ (Preus soci 9€ i no soci 12€)

(more…)

3ª Calçotada del Foment

Ja tenim aquí la IIIa Calçotada Popular del Foment Hortenc! Teniu fins el 29 de febrer per apuntar-vos al Bar del Foment. Pinta millor que les dues primeres edicions, no us la perdeu!

Ens trobarem a les 9:30h del 8 de març a la gasolinera del Carrer Tajo. Primerament visitarem el museu de la Xocolata Simón Coll i acabarem la jornada amb una Calçotada al Restaurant “EL MIRADOR DE LES CAVES”.
Preus: dinar adults 50€, dinar nens 18€, (el preu inclou visita, dinar i autocar).

📅8 de març
⏰de 9:30 a 13h
📍Foment Hortenc (Alt de Mariner 15)
🎟
Inscripcions a social@fomenthortenc.cat o 606845111 (Miquel)

(more…)

Tast de Pernil

El Foment us proposa una nova activitat gastronòmica: un taller-tast de pernil. 

En aquesta activitat tindreu l’oportunitat de descobrir tots els secrets del pernil. Aprendreu a tastar i assaborir el pernil per apreciar-ne totes les seves característiques organolèptiques, coneixereu el procés d’elaboració del pernil, les seves classificacions i denominacions d’origen, i el més important: com tallar i conservar el pernil quan en tingueu un a casa.

📅14 de març
⏰de 19:30h
📍Foment Hortenc (Alt de Mariner 15)
🎟
Inscripcions a social@fomenthortenc.cat

(more…)

Notícies

Els Pastorets a l’Hospital Maternoinfantil de la Vall d’Hebron

Com cada any, ahir una delegació del Foment Hortenc va anar a l’Hospital Maternoinfantil de la Vall d’Hebron per representar fragments dels Pastorets davant dels nens i nenes que estan lluny de casa seva! Els seus somriures per nosaltres són or. Gràcies a tots qui col·laboreu en aquesta magnífica tradició!

Llegir més

Presentació de la novel·la “Jugar-s’hi la vida”

Aquest passat diumenge hem jugat en la presentació de la nova novel·la negra de Màrius Serra “Jugar-s’hi la vida”. Gràcies al Màrius Serra i a l’Oriol Comas per aquesta tan amenitzada presentació. Després hem gaudit d’un petit brindis per celebrar el Nadal.

Llegir més

Consell Obert del 2 de desembre

Ahir va tenir lloc un altre Consell Obert, una iniciativa de transparència del Consell del Foment Hortenc per apropar l’òrgan de govern de la nostra institució als socis. S’ha seguit l’ordre habitual d’una junta ordinària, s’han tractat temes del dia a dia i s’ha garantit un petit torn de paraula perquè els assistents puguin dir …

Llegir més

COMUNICAT SOBRE LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM

Amics i amigues, Hem rebut amb tristesa i indignació la noticia de la dura condemna que s’ha dictat contra representants polítics i d’associacions cíviques pels fets ocorreguts a la tardor de l’any 2017. Rebutgem enèrgicament aquesta sentència, que condemna la voluntat col·lectiva d’una part molt significativa del nostre poble, expressada repetidament durant aquests anys de …

Llegir més