!!AJORNAT¡¡ Teatre – EL CRÈDIT de Jordi Galceran

El Crèdit S’AJORNA, Les noves dates es comunicaran en breu.Aquest març “El Crèdit” arriba al Foment. Una comèdia de Jordi Galceran farcida de tòpics, arquetips i situacions sorprenenment no tan extraordinàries, que aprofita per per parlar-nos, de la vida, les relacions, les amistats i la desesperació.

Després del Mètode Grönholm, el seu gran èxit, Jordi Galceran, amb el seu humor àcid i agut característic, ens presenta també al Crèdit una situació aparentment inversemblant. Un client demana un crèdit que, inexplicablement, acabarà portant més maldecaps al banquer que al seu client. Una situació rocambolesca que, entre acudits i riallades, ens farà reflexionar sobre aquest sistema caduc, ineficaç i massa sovint injust, en el qual ens toca viure.

(more…)

“Ajornat” Tast de Pernil

“Ajornat” en breu us comunicarem noves dates.

El Foment us proposa una nova activitat gastronòmica: un taller-tast de pernil. 

En aquesta activitat tindreu l’oportunitat de descobrir tots els secrets del pernil. Aprendreu a tastar i assaborir el pernil per apreciar-ne totes les seves característiques organolèptiques, coneixereu el procés d’elaboració del pernil, les seves classificacions i denominacions d’origen, i el més important: com tallar i conservar el pernil quan en tingueu un a casa.

📅

📍Foment Hortenc (Alt de Mariner 15)
🎟
Inscripcions a social@fomenthortenc.cat

(more…)

Notícies

Al confinament, teatre

Per amenitzar la lluita des del sofà de casa hem decidit difondre algunes obres representades al foment! La idea és afegir-ne més amb el temps. Us deixem alguns títols aquí, i recordeu que podeu visitar la videoteca i la galeria fotogràfica al nostre web (a la secció d’imatges).

Llegir més

Darrer comunicat sobre l’afectació del Coronavirus en les activitats del Foment

Benvolguts/des socis/sòcies, Ja portem una setmana confinats, amb totes les limitacions i incerteses que això provoca, i des del Consell Directiu hem pres algunes decisions: En primer lloc, totes les activitats de la casa seguiran suspeses de manera indefinida, com a mínim fins al mes d’abril. Malauradament, la manca de solució de la crisi sanitària …

Llegir més

CONVOCATÒRIA DE LICITACIÓ D’OBRES AL FOMENT HORTENC 2020:

Es convoca un procediment obert de selecció de propostes per a la contractació de les següents obres de reforma de l’edifici de l’Associació Foment Hortenc, al carrer Alt de Mariner 15, de Barcelona: a) Millora de condicions d’accessibilitat amb implantació d’ascensor i reforma de l’accés a l’edifici, d’acord amb el projecte elaborat per l’arquitecte Joaquim …

Llegir més

Els Pastorets a l’Hospital Maternoinfantil de la Vall d’Hebron

Com cada any, ahir una delegació del Foment Hortenc va anar a l’Hospital Maternoinfantil de la Vall d’Hebron per representar fragments dels Pastorets davant dels nens i nenes que estan lluny de casa seva! Els seus somriures per nosaltres són or. Gràcies a tots qui col·laboreu en aquesta magnífica tradició!

Llegir més