LA TENDRESA d’Alfredo Sanzol

NOVES FUNCIONS DE LA COMÈDIA MÉS EXITOSA DE LA TEMPORADA !!!
La tendresa narra la història d’una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l’Armada Invencible, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d’haver envaït Anglaterra.
Més informació aquí

📅 11 i 12 de Juny de 2022
⏰ dissabte a les 20:30h i diumenge a les 18h
🎟️ Preus socis 9€ i no socis 12€

Venda d’entrades online a partir del 24 de maig ( a les 18h) . Venda presencial el 24, 26, 31 de maig i el 2, 7 i 9 de juny de 18 a 20h al Vestíbul del Foment.

(més…)

PRIMAVERA SHOW

Espectacle – Sopar o Berenar +Festa .

Més informació

📅 27, 28 i 29 de maig
⏰ divendres i dissabte a les 21h i diumenge a les 18h
🎟️ Preus socis 18€ i no socis 21€ (sopar divendres i dissabte)

Preus socis 12€ i no socis 15€ (berenar diumenge)

Venda d’entrades només presencial els dies 10, 12, 17, 19, 24 i 26 de maig de 18 a 20 h al vestíbul del Foment.

Us volem explicar seguidament com funcionarà la venda d’entrades per al Primavera Show.

Les entrades seran de venda exclusiva presencial al Foment. Així doncs, NO hi haurà venda per internet.

La venda d’entrades s’efectuarà els dies 10, 12, 17, 19, 24 i 26 de maig de 18.00 a 20.00 hores. El mateix dia 10 entre les 16 i les 18:00h s’efectuarà l’entrega d’un únic número per persona pel SORTEIG que establirà l’ordre de la compra d’entrades.

No caldrà fer cua per a agafar aquest número, ja que el primer per a comprar entrades serà el número que sortirà del sorteig que s’efectuarà el mateix dia 10 a les 18h. Això significa que el que tingui el número 1 no necessàriament serà el que compri l’entrada el primer. Tothom que arribi posterior al sorteig s’afegirà a la cua dels que han rebut un número pel sorteig.

Cada número permetrà comprar un màxim total de 10 entrades (pel mateix dia o per a dies diferents de representació).

Exemple: A partir de les 16h s’entreguen un total de 50 números de torn. Al sorteig surt que el número de tall és el 27, per exemple. Això vol dir que aquell dia 10 de maig a les 18.00 hores, el primer a comprar les entrades serà el número 27 i després el 28, 29, etc. Quan s’arribi al últim número entregat (en aquest exemple que posem seria el número 50), el següent serà el número 1, 2, 3, etc. i així successivament fins a completar la totalitat dels números donats. Desitgem que amb aquest procediment, evitem a tothom les molèsties i les cues que pot generar aquest espectacle i que la venda d’entrades no impliqui malestar als espectadors.

La importància de ser Frank

Més informació

📅 2 i 3 de Juliol
⏰ dissabte a les 20:30 h i diumenge a les 18h


🎟️ Preus socis € i no socis €


Venda d’entrades presencial els dies 14, 16, 21, 23, 28 i 30 de juny de 18 a 20 h, al vestíbul del Foment. Venta online a partir del 14 de juny a les 18 h.

La importància de ser Frank , es una comèdia d’Oscar Wilde, ambientada a Anglaterra durant l’Època Victoriana, l’obra serveix com a reflex i crítica de l’estil de vida i els ideals burgesos.

A finals del segle XIX, en John ha inventat un germà, Frank, a qui utilitza com a excusa per deixar la seva vida avorrida al camp per visitar Londres i la seva estimada Gwendolen. John decideix que es hora d’acabar amb Frank i deixar les mentides, però tot es complica quan el seu amic Algernon decideix visitar a Cecily, la jove fillola de John, i fa servir el nom de… Frank.

Direcció: Àlex Piedras

Intèrprets:

John Worthing – Alex ManzanaresLady Bracknell – Ariadna Lancho
Algernon Moncrieff – Biel LacuestaMiss Prism – Rosa Milian
Cecily Cardew – Berta ReñéReverenda Chasuble – Anna Villanueva
Gwendolen Fairfax – Bruna MartínezLane / Merriman – Alex Piedras

Gran Concert de Guitarres 2022

Orquestra de Cambra de Guitarres de Praga

Orquestra de Cambra de Guitarres de Barcelona

Més informació

📅 10 de Juliol
⏰ diumenge a les 18h
🎟️ Preus socis 12€ i no socis 15€


Venda d’entrades presencial dimarts i dijous a partir del 21 de juny de 18 a 20 h, al vestíbul del Foment. Venta online a partir del 21 de juny a les 18 h.

Orquestra de Cambra de Guitarres de Praga

Orquestra de Cambra de Guitarres de Barcelona

Notícies

LA TENDRESA d’Alfredo Sanzol

NOVES FUNCIONS DE LA COMÈDIA MÉS EXITOSA DE LA TEMPORADA !!!La tendresa narra la història d’una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l’Armada Invencible, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d’haver envaït Anglaterra. Més informació aquí 📅 11 i 12 de …

Llegir més

PACE Conferencia Contextos Escènics

Dilluns 23 de maig a les 19h Xerrada-Taller “Contextos escènics” a càrrec de Toni González. ASSISTÈNCIA presencial o virtual i cal inscriure’s prèviament a través de l’enllaç següent: https://www.freeart.info/registrepace Tota la informació de la conferència aquí!!!!

Llegir més

Primavera Show

Us informem que aquest any, tot i que no podrem preparar un Tomàquet com els anys anteriors, hem decidit no quedar-nos quiets. Us volem presentar el Primavera Show, un nou format d’espectacle (Sopar / Berenar + Festa) amb el que volem retrobar-nos i celebrar la primavera. Aquest nou espectacle tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 …

Llegir més

Casal d’Estiu Escènic 2022

Des d’avui ja podeu fer les preinscripcions al Casal d’Estiu Escènic 2022. L’objectiu principal del casal del Foment és que els nens i nenes pugin dalt de l’escenari i gaudeixin de les arts escèniques d’una manera lúdica i divertida. Creació d’un espectacle teatral cada setmana! Al Casal del Foment passen moltes coses, però una de les …

Llegir més