«

»

ELS PASTORETS -EL LLIBRE PER A INFANTS- SIGNATURA DE LLIBRES DIUMENGE 27 DE 17:00 a 21:00 h AL FOMENT

port_Els_Pastorets_OK.indd

 

Sabíeu que tres persones molt estimades del Foment, han fet possible una nova versió d’Els Pastorets de J.M. Folch i Torres per als més petits?

És cert, Pilar Serra i Roser Calafell / text  i il·lustració / mare i filla, han endegat un projecte comú, concebut per la Galera, fent una adaptació d’Els Pastorets en un llibre il·lustrat per als petits de la casa, que també inclou un conjunt de figures retallables  per poder jugar amb els diferents personatges.

Per a acabar d’arrodonir-ho, el pròleg l’escriu el nostre estimat Màrius Serra, inesgotable amic-ambaixador del Foment Hortenc.  Dins el pròleg en Màrius ens confessa que va descobrir els Pastorets  ja de gran gràcies a  la seva filla.

Tot ha estat possible gràcies a l’esforç de tots, i encapçalat per  la Galera, editorial  que neix  fa més de 50 anys i lidera al nostre país l’edició de llibres per a infants i joves.

El Foment  seguim fent-nos ressò  i aquest dissabte 26 i diumenge 27 junt amb la representació de Els Pastorets vendrem el llibre  i si voleu el diumenge 27 una mica abans i als entreactes la Roser Calafell ens dedicarà i signarà aquells llibres que li portem.

Volem convidar-vos a venir  i així no us perdeu aquesta oportunitat única de tenir el teu llibre dedicat per la Roser Calafell.

Moltes gràcies a tots plegats,

 

Foment Hortenc, desembre de 2015