«

»

V CONCURS PAELLA MAJOR D’HORTA AL FOMENT

2016 diptic de Concurs de Paelles de Foment  per corregit  amb fons E _Page_1 lrL’any vinent el Foment Hortenc farà 100 anys. Ja hem celebrat quatre concursos de Paelles amb activitats a la plaça. Enguany hi tornem, i amb molta il·lusió sortim a la plaça i al carrer.

El 17 de setembre de 10 h fins a 16 h tindrem el V Concurs de Paelles i activitats al Foment i a la Plaça de les Masies. Animeu-vos a participar, Apuntat-hi fins el 9 de setembre de 2016. Per més informació.Llegiu les bases del concurs.

Dissabte 17 de setembre a les 10 h i fins les 16h   /  Llegiu les bases i animeu-vos a participar

2016 diptic de Concurs de Paelles de Foment  per corregit  amb fons E _Page_2 2016 diptic de Concurs de Paelles de Foment  per corregit  amb fons E _Page_1