«

»

L’ANDRÒMINA “LA CENTENÀRIA” DEL FOMENT HORTENC


IMG-20170911-WA0019

 

Benvolguts socis i bàrbars!

 Corria l’any 793 d.C. quan els víkings arribaren per primera vegada a les illes britàniques… Ara, més de 1200 anys més tard, un grup de socis víkings farà una gesta igual de valenta: baixarem amb l’andròmina “La Centenària” per les aigües turbulentes del carrer Dante. 

Com ja sabeu, abans de l’estiu, un grup de socis del Foment va planejar la construcció d’un vehicle per participar en la cursa d’andròmines de la Festa Major 2017. L’Andròmina construïda és un vaixell víking (o drakkar) anomenat “La Centenària“, en commemoració del nostre 100 aniversari. 

També hem volgut aprofitar aquesta ocasió per fer un homenatge al nostre amic i soci “Marc Márquez Casas” que, entre altres aficions, era un gran adepte de la cursa d’andròmines. 

Us esperem a tots el proper diumenge 17 de Setembre, a partir de les 10h del matí al carrer Dante. I si us agrada la nostra andròmina, no dubteu a votar-nos com a millor andròmina!.

 Moltes gràcies, o com dirien els víkings, Tack så mycket!