«

»

Què és el Magic Line?

fo1

El passat 3 de febrer, el Foment, dintre del programa Foment Solidari, va acollir la gala “Solidari Comedy”, dirigida i presentada per Manu Pradas i amb la col·laboració solidària de Team Horta, Perform Art, Factoria de Cómicos, Improscritos i el propi Foment Hortenc.

Amb les seves improvitzacions i monòlegs, els còmics i monologuistes van arrencar les rialles del públic, en una platea plena a vessar.

La recaptació per taquillatge de més de 800€ ha estat entregada per l’organització (Team Horta) al programa “Magic Line” de l’Hospital Infantil Sant Joan de Déu. Des de l’any 2014, apuesta organizació ha comptat amb més de 38.000 participants i ha generat donatius per més de 933.000€.

Amb aquest missatge, volem agrair l’esforç de tot l’equip tècnic del Foment i als socis i amics de la casa, per fer seva aquesta causa.

Per últim, el Consell vol agrair la tasca feta per l’anterior equip de govern, especialment, per posar en marxa el Foment Solidari. També volem insistir en la importància que aquests projectes solidaris tenen per una entitat com la nostra.

fo5fo3 fo4fo6 fo7 fo8