«

»

LES CUNYADES, de Michel Tremblay

Cartell CunyadesEl Foment us convida a gaudir d’una divertida comèdia dirigida pel Jordi Ibáñez, plena d’absurdes situacions, que cedeix el protagonisme a la paraula de les actrius, que intima amb monòlegs, dinamitza amb diàlegs, es conjunta amb corals a tall de lletania i esclata amb cançons, on es barregen la trista realitat i el món que somien aquestes dones que viuen aferrades a la sort d’uns cupons. Dones autèntiques, exagerades. Dones d’una època, que han fet possible el que ara som.

Divendres 16 i dissabte 17 a les 21:30h, i el diumenge 18 a les 18h.

Venda d’entrades: presencial el 6, 8, 13 i 15 de març de 19 a 21h, i online disponible des del 6 de març a les 19h. No es reserven entrades. Preus: soci 8€ / no soci 11€

 

 

Tràiler de Les Cunyades

Més informació de l’obra:

Els lligams catòlics, la repressió sexual i l’esclavitud quotidiana de l’entorn familiar fa que aquestes dones, mares i esposes, patidores, lluitant sempre en la vida, s’aferrin al salvavides d’una il·lusió, el cop de sort d’uns cupons amb premi, que afortunadament els proporciona una sortida a la seva banal “Vida de merda”

La comèdia “LES CUNYADES ” és l’obra del canadenc Michel Tremblay (Mont-real 1942) que ha aconseguit major difusió internacional al tractar en clau d’humor i de forma incisiva, un problema universal i atemporal: el de la freda solitud en una societat convencional i hipòcrita.

A continuació, us deixem el programa de mà:

PROGRAMA DINTRE-versió1PROGRAMA FORA-versió1