«

»

Sopar del Consell de les Dones del districte Horta-Guinardó

Després d’abaixar el teló, en acabar el projecte d’ahir cal fer valoracions i al mateix temps donar els agraïments a tota la gent que ha col·laborat. L’importancia de la tasca de cadascun de vosaltres ha sigut fonamental.

Volem agrair des del servei de cambres, preparació, logística, regidoria, músics, còmics, tècnics de so i llum, acomodadors, representació institucional…un equip de 25 persones, socis del Foment, que tots units hem sigut capaços de tirar endavant aquest esdeveniment.

Des del Consell de les Dones del districte, el propi districte i la resta entitats, traslladar-vos les seves felicitacions per una de les millors festes dels últims anys.

Agrair a la Junta la confiança que ha tingut en aquest projecte i el seu recolzament a l’organització. I ja simplement donar-vos a tots les gràcies, en especial a les dones, per aquest moment i per seguir lluitant per aconseguir un món paritari!