«

»

CARNAVAL, de Jordi Galceran

Cartell CarnavalUs convidem a gaudir de CARNAVAL, un thriller policíac electritzant de la mà de Jordi Galceran (el mètode Grönholm), sota la direcció de Lluís Cantero que incita a l’espectador a emocionar-se amb les situacions que viuen els protagonistes i a fer costat a aquells que les han de resoldre. Esperem que mai us hagueu de preguntar: com em sentiria si segrestessin el meu fill?

“És un thriller policíac que tracta el mal, del mal en estat pur i de com els humans han d’enfrontar-s’hi” (Jordi Galceran)

Dissabte 14 a les 21:30h, i diumenge 15 a les 18h.

Venda d’entrades: presencial el 3, 5, 10 i 12 d’abril de 19 a 21h, i online disponible des del 3 d’abril a les 19h. Preus: soci 8€ / no soci 11€. No es reserven entrades.

Comentari del director:

En un moment donat de l’obra, el Pere, un dels policies, facilita aquestes dades a la seva superior, la sergent Garralda: “Dels casos de menors de cinc anys desapareguts que s’hagin resolt, prop de la meitat han estat segrestats per un familiar i a l’altra meitat els han agafat coneguts de la família o persones desconegudes a parts iguals. Aquestes últimes acostumen a tenir un motiu sexual al darrere. Ah, també hi ha algun cas de mare boja”. Són dades reals de 2016 a Catalunya facilitades pels Mossos d’Esquadra que parlen d’un problema del qual sentim a parlar profusament als mitjans de comunicació quan salta un cas amb un fort impacte mediàtic. El passat mes de març a tots ens va colpir el cas del nen d’Almeria de vuit anys, Gabriel Cruz, que va ser segrestat i assassinat per la parella del seu pare, separat de la seva mare des de feia un temps.

La Unitat Central de Persones Desaparegudes dels Mossos d’Esquadra és la responsable de resoldre aquestes situacions a casa nostra. Per a aquells afectats a qui desafortunadament els ha tocat viure-les i que, per sort, han acabat trobant els seus familiars, els policies es converteixen en salvadors, i per a la resta són com àngels de la guarda que ens protegeixen del mal, sigui quina sigui la cara que pugui adoptar.

Precisament el mal perquè sí, per pura diversió, és el motor que mou Carnaval, de Jordi Galceran. Òbviament, planteja una situació fictícia i extrema sortida de la ment del seu autor que condueix el públic a viure el procés d’investigació en temps real de la desaparició d’un nen petit, amb un rellotge com a teló de fons que marca el temps de manera inexorable cap a un desenllaç al qual ningú vol arribar.

Des d’aquestes línies, tot l’equip d’aquesta peça teatral us volem convidar a veure Carnaval, a emocionar-vos amb les situacions que viuen els protagonistes i a fer costat a aquells que les han de resoldre. Esperem que mai us hagueu de preguntar: com em sentiria si segrestessin el meu fill?

A continuació, us deixem el programa de mà: