«

»

TOMÀQUET 2018

Una herència, un desencís, un repte, una confrontació generacional. Gent de teatre que vol preservar el que ha sigut i mostrar als joves els seus valors. Joves amb il·lusió i energia per iniciar nous camins. Tots dos grups s’enfrontaran per dur a terme un projecte del que tots en gaudirem. Experiència i renovació unides formaran un magnífic espectacle amb música i balls trepidants. Tot això, que sembla tan seriós i transcendental, forma part d’una història que us farem viure amb un somriure als llavis i amb alegria al cor.

Venda d’entrades exclusivament presencial, el 2 i 3 per socis i el 8, 10, 15, 17, 22 i 24 de maig per no socis de19-21h al Foment Hortenc. Segueix llegint sobre el mecanisme de venda.

Informació sobre la venda d’entrades:

Us volem explicar seguidament com funcionarà la venda d’entrades per al Tomàquet 2018 d’enguany.

Les entrades seran de venda exclusiva presencial al Foment. Així doncs, NO hi haurà venda per internet.

La venda d’entrades s’efectuarà els dies 2, 3 per a socis i el 8, 10, 15, 17, 22 i 24 de maig per a no socis, de 19.00 a 21.00 hores. El mateix dia 2 entre les 17 i les 19h s’efectuarà l’entrega d’un únic número per persona pel SORTEIG que establirà l’ordre de la compra d’entrades.

No caldrà fer cua per a agafar aquest número, ja que el primer per a comprar entrades serà el número que sortirà del sorteig que s’efectuarà el mateix dia 2 a partir de les 19h. Això significa que el que tingui el número 1 no necessàriament serà el que compri l’entrada el primer. Tothom que arribi posterior al sorteig s’afegirà a la cua dels que han rebut un número pel sorteig.

Cada número permetrà comprar un màxim total de 10 entrades (pel mateix dia o per a dies diferents de representació).

Exemple:
A partir de les 17h s’entreguen un total de 50 números de torn.

Al sorteig surt que el número de tall és el 27, per exemple. Això vol dir que aquell dia 2 de maig a les 19.00 hores, el primer a comprar les entrades serà el número 27 i després el 28, 29, etc. Quan s’arribi al últim número entregat (en aquest exemple que posem seria el número 50), el següent serà el número 1, 2, 3, etc. i així successivament fins a completar la totalitat dels números donats.

Si per horari no es pot acabar la venda el primer dia, l’endemà se seguirà venent les entrades on s’havia deixat el dia anterior.

Desitgem que amb aquest procediment, evitem a tothom les molèsties i les llargues cues que genera aquest espectacle que tant ens agrada a tots i que la venda d’entrades no impliqui malestar als espectadors.

 


A continuació, us deixem el programa de mà: