«

»

Nou BAR, Butaques i Presentació de Temporada 2018-19

El dia 6 de setembre a les 20:30h tindrà lloc, per primer cop, la presentació oficial de tota la temporada teatral (2018-2019), en un acte festiu en el que sortejarem entrades i participaran tots els grups que prepararan obres al Foment.

El mateix acte ens servirà per celebrar l’ampliació d’aforament del teatre. Amb l’esforç de molta gent (tècnics, cosidores, col·laboradors…) coordinats per la vocalia de patrimoni, s’ha pogut enllestir el projecte de nova platea amb la compra de 74 noves butaques fins arribar a una capacitat de 260 localitats. Així mateix, s’han confeccionat noves fundes protectores i s’han reparat les butaques antigues per actualitzar-les tècnicament. Tot això anirà acompanyat de l’adquisició d’una nova grua amb més capacitat i d’un nou disseny d’emmagatzematge al 2on amfiteatre per encabir-hi totes les butaques. Ara podem dir que disposem d’un teatre magnífic que pot acollir una gran diversitat d’esdeveniments i activitats.

Hi haurà un canvi al davant del bar-restaurant. L’Isma Sogliano ens deixa i per això li volem agrair la dedicació d’aquests darrers dos anys tot desitjant-li la millor sort en el futur. A partir del dia 1 de setembre, però, l’Edwin i la Laura començaran un nou projecte de gestió del bar. Estan molt engrescats en aquesta aventura, però sabem que portar el nostre bar no serà tasca fàcil, per la qual cosa us demanem el màxim suport per a ells. Per celebrar la inauguració del nou Cafè del Foment, el dia 6 de setembre, després de la presentació de la temporada teatral, tots els socis i veïns que vulguin passar pel bar estaran convidats a prendre una tapa amb un refresc.

El mateix dia 6 de setembre donarem per finalitzada l’exposició de fotos del centenari que hem gaudit a la sala del teatre. Per desgràcia no la podrem conservar i per això convidem a qualsevol soci que vulgui quedar-se alguna de les fotos com a record que aprofiti per recollir-la.