«

»

Cultura Popular als Ateneus 2018

El 17 i 18 de novembre el Foment acollirà dos espectacles del programa municipal de Cultura Popular als Ateneus. Enguany aquesta edició ha comptat amb esdeveniments a Lluïsos d’Horta, Sants Teatre del Centre i l’Aliança del Poblenou. Podrem gaudir de:

Cor de Cambra Fòrum Vocal
EnCANTEM, de mites i llegendes, històries i tradicions
Dissabte 17 de novembre a les 21h
Preu 6 euros. Venda d’entrades AQUI,

Cobla Mediterrània
En record de Viladesau
Diumenge 18 de novembre a les 18h
Preu 6 euros. Venda d’entrades AQUI.

Consulta la programació. Més informació a www.barcelona.cat/culturapopular

 

Cor de Cambra. Fòrum Vocal

El Cor Cambra. Fòrum Vocal inicia les seves activitats l’any 1994. Actualment, amb Xavier Sans com actual director, el formen trenta-vuit cantaires amb una sòlida formació musical i gran experiència en el món coral. El seu repertori compta amb música medieval fins a la del nostre segle, presentant-lo arreu de Catalunya i a Bèlgica. Presenten l’espectacle EN CANTEM, de mites llegendes, històries i tradicions.

Cobla Mediterrània

Va ser fundada l’any 1979 i té com a actual director a Bernat Castillejo. Les sardanes, els balls vuitcentistes i la música simfònica formen la base de la programació en els seus vint-i-cinc anys d’existència. Han participat en grans escenaris del nostre país i de l’estranger i compten amb més de trenta treballs discogràfics i grans premis a la seva trajectòria.