«

»

Dinar de col·laboradors 2018 + El Foraster

Ahir es va viure a la nostra entitat un dia emblemàtic: el dinar de col·laboradors del Foment Hortenc, un dinar de festa que es porta celebrant anys a casa nostra per agrair la tasca realitzada als col·laboradors de les activitats al llarg de tot un any. Es gaudeix d’un menjar casolà preparat pels nostres cuiners experts i després, es fa una sobretaula animada amb activitats i espectacles que enguany hem canviat el format per fer-ho més proper als assistents. Hem gaudit d’un joc participatiu per als comensals amb amenitzacions i resums de l’any anterior. Ha sigut una jornada que s’ha viscut amb entusiasme i que hem pogut gaudir en família. Esperem poder celebrar aquesta festa durant molts anys més.
Per acabar, volíem donar especialment les gràcies als conductors de la sobretaula: Raül Aguilera i Andreu Clapés, als cuiners i ajudants en la preparació de l’esdeveniment i als membres de junta que s’han aplicat perquè aquest dinar surti endavant.
Us adjuntem la versió del Foraster al Foment Hortenc (de Raül Aguilera i Andreu Clapés).

Més fotografies a la galeria fotogràfica del nostre web