«

»

Cor Voxalba – Cicle de Cultura Popular als Ateneus 2019

Arrenca el cicle de Cultura Popular als Ateneus 2019 al Foment Hortenc.

“DORM, INFANT, DORM”, és un espectacle del COR VOXALBA (format per 20 dones) basat en cançons de bressol d’arreu del món, tant tradicionals com d’autors contemporanis. Gaudirem de la dolçor de peces amb piano, a cappella, de parts del món tan diferents com el nord de Rússia o el desert kenyà, passant pel Mediterrani, en les quals el denominador comú és l’alè tan càlid i necessari de quan volem fer dormir el nostre petit infant. Aquest projecte ens fa una especial il·lusió ja que, com a cor integrat únicament per dones, moltes de les cantaires han viscut aquesta gran experiència que és la maternitat i volen compartir mitjançant les seves veus totes les emocions que ens evoquen les cançons seleccionades.

📅diumenge 24 de març
⏰18h
📍Foment Hortenc (Alt de Mariner 15)
Venda d’entrades online i presencialment el mateix dia de l’espectacle. Entrades no numerades. 5€ socis / 6€ no socis.

LINK VENDA D’ENTRADES – MÉS INFORMACIÓ

Arrenca el cicle de Cultura Popular als Ateneus 2019 al Foment Hortenc.
Enguany guadirem de dos espectacles d’allò més interessants: La posada en escena del “Toc d’Inici” del famós Esbart de Sant Martí i l’espectacle “Dorm, infant, dorm” del Cor Voxalba.

ENTRADES COR VOXALBA – DORM, INFANT, DORM
https://www.entrapolis.com/entrades/cor-voxalba-cicle-cultura-popular-als-ateneus/

SOBRE EL CICLE DE CULTURA POPULAR ALS ATENEUS
Aquest cicle va néixer ara fa dos anys amb la idea de reforçar el vincle entre els ateneus barcelonins, un autèntic reflex de la vitalitat cultural de la societat civil, i les entitats de cultura popular de la ciutat. Tant les entitats participants com els centres acollidors tenen una trajectòria llarga en l’àmbit de la cultura popular i l’associacionisme barcelonins: hi ha molts ateneus centenaris i diverses entitats són capaces de mantenir la tradició alhora que exploren nous camins creatius.

MÉS INFORMACIÓ
http://www.ateneus.cat/a-punt-la-primera-part-de-la-temporada-2019-del-cicle-de-cultura-popular-als-ateneus/
i al web de l’Ajuntament
http://lameva.barcelona.cat/culturapopular/ca/noticia/infobarcelonacaarrenca-el-cicle-de-cultura-popular-als-ateneus-2019_764165