«

»

1r pètal i espina de la Rosa del Foment 2019

Per celebrar Sant Jordi enguany el Foment Hortenc presenta LA ROSA DEL FOMENT, una gran rosa compartida que, en forma de lliga literària, confegirem a base de Pètals i, no pot ser altrament, d’Espines.

INSTRUCCIONS PER PARTICIPAR

Cada matí publicarem (a la web del Foment, a les xarxes socials i per correu electrònic) una fulla: un petit fragment teatral d’alguna de les obres representades al Foment al llarg de la seva història.

Tot seguit plantejarem dues preguntes, la primera serà senzilla i imprescindible, el pètal.  La segona, l’espina, serà més difícil.

Per participar només has d’enviar un correu electrònic a santjordi@fomenthortenc.cat posant al títol del correu (assumpte) la resposta i les dades del participant (nom, cognoms i telèfon de contacte) a la primera línia del cos del missatge. Pots enviar fins dos correus diaris, un pel pètal i un altre per l’espina.
Fes-ho cada dia, del 16 al 23 d’abril, entre les 8.00h i les 20.00h, i aconsegueix punts per cadascuna de les respostes encertades. Per a més informació, consulta les bases a la web del Foment.

Les respostes correctes donaran punts que atorgarem a cada participant/encertant. És per això que cal que responguis sempre des de la mateixa adreça (només acceptarem un participant per adreça i una única adreça per participant). El dia 25 d’abril al Foment, proclamarem el guanyador, farem una lectura dramatitzada d’alguns dels fragments escollits i …   donarem els premis!

A continuació ús deixem la primera fulla i les dues preguntes (el pètal i l’espina).


DIA 1:
PREGUNTA PÈTAL: NOM DE L’OBRA
PREGUNTA ESPINA: quin personatge il·luminava l’obra?

Participa enviant un correu a santjordi@fomenthortenc.cat!