«

»

5è pètal i espina de la Rosa del Foment 2019

Com dada dia i fins Sant Jordi el Foment Hortenc presenta LA ROSA DEL FOMENT, una gran rosa compartida que, en forma de lliga literària, confegim a base de Pètals i, no pot ser altrament, d’Espines. Cadascuna de les fulles correspon a un petit fragment teatral d’alguna de les obres representades al Foment al llarg de la seva història. Aquí teniu la fulla d’avui:

DIA 5:
PREGUNTA PÈTAL: NOM DE L’OBRA
PREGUNTA ESPINA: En quin espai del Foment en concret es va representar l’obra?

Respostes d’ahir: Terra Baixa / La Terra Alta

Participa enviant un correu a santjordi@fomenthortenc.cat posant al títol del correu (assumpte) la resposta i les dades del participant (nom, cognoms i telèfon de contacte) a la primera línia del cos del missatge. Pots enviar fins dos correus diaris, un pel pètal i un altre per l’espina.
Fes-ho cada dia, del 16 al 23 d’abril, entre les 8.00h i les 20.00h, i aconsegueix punts per cadascuna de les respostes encertades. Per a més informació, consulta les bases a la web del Foment.