«

»

Programació de Festa Major 2019

Presentació de la Temporada Teatral 2019-2020

Dijous 5 de setembre a les 20:30h

Exposició de Fotografia “Interpretacions de l’instant”

Inauguració el divendres 6 de setembre a les 20:30h

Del 7 al 22 de setembre de 18:00h a 21:00h

A càrrec: Ricard Lobo. 

IIIr SOPAR A LA FRESCA del Foment Hortenc i l’Ateneu Hortenc

Dissabte 7 de setembre a les 21h.Venda de tiquets del 2 al 6 de setembre al Foment Hortenc fins exhaurir places. 

  • Opció Casolana: 3€/persona. El menjar es porta de casa. Inclou lloguer de taula, cadira, oberts i got de cervesa o refresc. 
  • Opció Sopar: 10€/persona. Inclou sopar (cep d’embotits, pa amb tomàquet, gelat i got de cervesa o refresc. Lloguer de taula, cadira i coberts inclòs. 

Al Mar Maragall

Diumenge, 8 setembre a les 18:00h

9 Cançons, 9 poemes musicats per l’Anna Martínez, la Sandrine Robilliard i l’Eli Ben Avi que ens transportaran a un intens i dolç passeig per colors, olors i sons plens d’essència mediterrània. Són un recull de poemes de’n Joan Maragall dedicats al Mar, transformats en cançons per a veu, guitarra, violoncel, percussió i efectes sonors, reunits en diferents estils moderns com bossanova, swing, rumba, valset mariner, folk, pop…amb influències del clàssic. TAQUILLA INVERSA.

A càrrec: Anna Martínez

VIIIè concurs PAELLA MAJOR d’Horta 2019.

Dissabte 14 de setembre de 10 a 15h.Apunta’t gratuïtament fins el 7 de setembre a social@fomenthortenc.cat. Consulta les bases del concurs al web del Foment. Venda de tiquets el mateix dia. 

Teatre de Festa Major “ELS FERÉSTECS” de Carlo Goldoni.

Dissabte 14 de setembre a les 21:00h i diumenge 15 de setembre a les 18:00h

Comencem la temporada 2019-20 amb un clàssic de Carlo Goldoni per Festa Major, “ELS FERÉSTECS”. Aquesta obra va ser estrenada l’any 1760 i va ser interpretada en vénet (dialecte venecìa). La versió que presentem, és l’adaptació d’en Lluís Pasqual que va situar l’acció en una ciutat del centre de Catalunya i fa parlar els seus personatges en diferents variants dialectals del nostre país.

Esperem que aquests quatre personatges feréstecs, conservadors, masclistes i puritans us facin passar una bona estona i també, si s’escau, us convidin a reflexionar sobre alguns temes encara molt actuals.

Direcció: Helena Bayès