«

»

“Ajornat” Tast de Pernil

“Ajornat” en breu us comunicarem noves dates.

El Foment us proposa una nova activitat gastronòmica: un taller-tast de pernil. 

En aquesta activitat tindreu l’oportunitat de descobrir tots els secrets del pernil. Aprendreu a tastar i assaborir el pernil per apreciar-ne totes les seves característiques organolèptiques, coneixereu el procés d’elaboració del pernil, les seves classificacions i denominacions d’origen, i el més important: com tallar i conservar el pernil quan en tingueu un a casa.

📅

📍Foment Hortenc (Alt de Mariner 15)
🎟
Inscripcions a social@fomenthortenc.cat

Per aquest motiu, l’activitat s’estructurarà de la següent manera:

  • En primer lloc, us explicarem com s’elabora el pernil, quins tipus de pernil hi ha, quines zones produeixen el millor pernil, com es conserva, i amb què marida millor.
  • En segon lloc, us ensenyarem a tallar un pernil, fent una demostració pràctica amb una pernil i dues paletilles, que un cop tallades tastarem.
  • I en tercer lloc, us oferirem la possibilitat de fer pràctiques en viu aprenent els secrets de tallar el pernil, amb l’ajuda del professor. 

El tast s’acompanyarà d’embotits, formatges i pa amb tomàquet, i cada pernil es maridarà amb el vi més adient. Nosaltres ens ocupem de tot: portem el pernil, els vi, els complements (ganivets, davantals, etc.) i tot el que cal per tal que vosaltres només hagueu de gaudir del tast.

Una activitat per gaudir-la en companyia de la vostra parella, la vostra família o els vostres amics. 

El taller-tast el farem el 14 de març a las 19:30 al Foment, i el preu és de 25 euros per persona. Us podeu inscriure a aquesta activitat enviant un correu a social@fomenthortenc.cat