«

»

Darrer comunicat sobre l’afectació del Coronavirus en les activitats del Foment

Benvolguts/des socis/sòcies,

Ja portem una setmana confinats, amb totes les limitacions i incerteses que això provoca, i des del Consell Directiu hem pres algunes decisions:

En primer lloc, totes les activitats de la casa seguiran suspeses de manera indefinida, com a mínim fins al mes d’abril. Malauradament, la manca de solució de la crisi sanitària a curt termini ens impossibilita preveure quan es podran reprendre. La casa també romandrà tancada i no es podrà fer servir per ningú excepte alguns treballs de reforma o manteniment inajornables.

S’ajornen definitivament les representacions de les obres El Crèdit i El Tomàquet, els assajos de les quals se suspenen fins que puguem confegir el nou calendari després de l’aturada d’activitats. Les tornarem a programar per després d’estiu, en dates que ara no podem concretar.

Davant de la incertesa econòmica general, hem decidit que les quotes de soci que s’havien de girar aquests dies es posposen fins al mes de juny i el rebut de juliol es passarà al mes d’octubre. A més, no es cobrarà cap més rebut de l’Escola de Teatre o tallers del Foment fins que no es puguin reprendre les classes.

Aquestes decisions tenen una evident repercussió de disminució d’ingressos, i per això estem estudiant la possibilitat de modificar el calendari de les obres de reforma  de l’edifici que havíem previst per aquest estiu. Potser no podrem fer-les totes i en part s’hauran de posposar a l’any vinent. Des d’aquesta perspectiva, volem posar de relleu l’oportunitat del préstec participatiu proposat per a fer front a les necessitats de tresoreria del Foment. Us agrairem que, els socis que encara no ho heu fet, ens comuniqueu si hi esteu interessats i amb quina quantia. També ens serà d’ajuda saber si algú ha canviat d’opinió -cosa totalment comprensible- davant de les noves circumstàncies personals.

Val a dir, per altra banda, que intentarem que el Foment segueixi present aquests dies. S’estàn penjant gravacions de funcions teatrals a la web per què tothom hi pugui accedir (https://www.fomenthortenc.cat/web2.0/?page_id=341) i hem d’agrair els professors que munten assajos o estan creant continguts per practicar des de casa. Qualsevol proposta que ens feu arribar en aquest sentit serà benvinguda.

Finalment, us volem donar les gràcies per l’esforç que suposa el confinament i totes les prevencions que estem fent per reduir els contagis. També volem agrair els professionals de la salut i de serveis de primera necessitat -uns quants són socis del Foment- que estan treballant incansablement per mitigar els efectes del Coronavirus.

Una abraçada a tots. #quedatacasa
___________
Consell Directiu del Foment