«

»

Nou comunicat sobre les activitats del Foment durant el confinament

Benvolguts/des socis/sòcies,

Ja portem tres setmanes confinats i encara tenim per dies. Ànims, que ens en sortirem. Des del Consell Directiu volem comentar algunes propostes.

En primer lloc, us informem que hem decidit posposar la data de signatura dels préstecs participatius, donat que a la data prevista inicialment seguirem confinats. Intentarem fer-ho a finals d’abril o principis de maig. Aprofitem per agrair tota la gent que ja ens ha confirmat que volen contribuir al préstec proposat per a fer front a les obres de reforma del Foment.

També us informem que tornarem a organitzar el Casal d’Estiu. La idea seria semblant a la d’anys anteriors, basat en el teatre i la música, durant les setmanes que van del 22 de juny al 31 de juliol, matí i tarda amb dinar inclòs. Evidentment ens haurem d’adaptar a les circumstàncies del moment, però agrairem que aquelles famílies que esteu interessades ens ho feu saber el més aviat possible amb un correu electrònic a info@fomenthortenc.cat, tot indicant el nom, telèfon i les setmanes que us interessen.

Des del Foment us agraïm l’esforç del confinament en benefici de tots, i us encoratgem a continuar tancats a casa limitant les sortides al mínim imprescindible, amb paciència, estudiant, llegint, ballant o fent gimnàstica domèstica, però sobre tot cuidant-vos. Tenim en el nostre pensament molts socis i sòcies que ja estan patint la malaltia i els desitgem la més ràpida recuperació. Us volem a casa sans i amb ganes de compartir la cultura i l’amistat amb tota la gent del Foment.

Una abraçada a tots. #quedatacasa
___________
Consell Directiu del Foment