«

»

Celebrem Sant Jordi des de casa amb La Rosa del Foment

Aquest any per Sant Jordi no ens mourem de casa.

Al Foment Hortenc ens hem proposat celebrar-lo amb una nova edició de LA ROSA DEL FOMENT, un concurs amb preguntes Drac, Pètal i Espina, que cada matí, entre el 20 i el 28 d’abril, publicarem a la web del Foment i a les xarxes.

EN QUÈ CONSISTEIX?

La primera fulla, de color verd, plantejarà la pregunta Drac, sobre temes teatrals i del Foment, pensada especialment per al públic infantil (tot i que no exclusivament).

A l’altra fulla, de color vermellós, hi haurà les preguntes Pètal i Espina, relacionades amb obres de teatre representades al Foment, amb documents del nostre arxiu històric o amb temes hortencs.
La pregunta Pètal, serà més senzilla i la pregunta Espina, un xic més difícil.

Pots participar en el concurs responent els formularis que trobaràs al peu de les preguntes. Caldrà fer-ho cada dia, entre les 8.00 h i les 22.00 h, si vols aconseguir punts per cada resposta encertada.

Has de respondre sempre amb el mateix correu electrònic: només acceptarem un participant per adreça i una única adreça per participant.

El primer cap de setmana de maig proclamarem els guanyadors i tan aviat com els esdeveniments ens ho permetin, al Foment, farem una lectura dramatitzada, gaudirem d’alguns dels documents històrics del nostre arxiu i … Donarem els premis!

Per a més informació, consulta les bases del concurs

Amb la participació de tots, grans i petits, i sense moure’ns de casa, a base de Fulles, Pètals, Espines, i amb la col·laboració del Drac farem ben gran LA ROSA DEL FOMENT.
Us hi esperem!