«

»

De moment seguim tancats

Sembla que poc a poc es van aixecant les restriccions i des d’aquest dilluns a Barcelona passem a l’anomenada Fase 1, en la qual es permet la mobilitat dins el municipi, encara que limitada a les activitats autoritzades, a les mesures de seguretat previstes i a l’ús de mascareta sempre que no sigui possible garantir la distància física de 2 metres amb altres persones. També es permeten reunions de fins a 10 persones, guardant les mesures de distància i autoprotecció.
Després de dos mesos de confinament, és una alegria, però no hem de baixar la guàrdia perquè encara queda molt camí per recórrer abans de superar l’emergència sanitària.
Aviat ens podrem retrobar al Foment, però de moment considerem que no podem oferir activitats i a més el cafè no podrà obrir fins a la fase 2. Per això, l’edifici romandrà tancat al públic i socis, i aprofitarem per fer treballs de desinfecció i condicionament, així com per dur a terme tasques administratives.
Falta menys per retrobar-nos. Fins aleshores, cuideu-vos.