«

»

Nova activitat pels amants del caminar!

Encetem nova activitat al Foment per als amants de caminar!!
Sortida de cap de setmana a Vallter amb nit al refugi Ulldeter o a l’hostal La Pastuira amb excursió dissabte 17 i diumenge 18 Oct., amb la possibilitat de fer només un dia si no us ve de gust o no podeu el cap de setmana sencer.
Rutes per gaudir de paratges increïbles i petar la xerrada compartint sopar a la vora del foc al refugi.

I si només voleu fer una passejada per Barcelona, una nova proposta de sortida de Camins d’Ateneus. Aquest cop anirem al Castell de Montjuïc.

📅 17 i 18 d’octubre SENDERISME A VALLTER

En l’excursió al Castell de Montjuïc, sortirem de plaça Espanya de la torre que mira a l’esquerra de Montjuïc, ens endinsarem per la muntanya per camins que ens portaran al castell i seguirem per un camí que el rodeja tot veient el port als nostres peus, la vista és espectacular! Després anirem baixant cap als carrers de Sants fins a arribar al Centre Catòlic a on ens ensenyaran i explicaran una mica que hi fan en aquest ateneu. Acabarem prenent un refresc.
Us animem a anunciar-ho als amics per tal que es puguin inscriure en la caminada i poder-ho organitzar correctament. Seguirem estrictament les normes que hi hagi establertes en aquest moment a causa de la pandèmica.
Per inscripcions: