«

»

Microteatre AMB UNA DOTZENA… – de Miquel Sesé (dir.) i Màrius Serra

Arriba la IIa edició del festival de microteatre… on podreu gaudir de 3 obres curtes (12-15 min). I per què “amb una dotzena d’ous”? No és un secret. Perquè 12 són els actors i actrius que hi intervenen.

📅 dissabte 7 i diumenge 8 de novembre
⏰ dissabte 19h i 20:45h, diumenge 18h i 19:45h
***NOU HORARI COMPATIBLE AMB LES RESTRICCIONS NOCTURNES***

Venda d’entrades presencial el 3 i 5 de novembre de 19:30 a 21h al Bar del Foment, online a partir del 3 de novembre a les 19:30h i una hora abans de la representació.

L’EXAMINADOR: una redacció escolar d’una noia de 17 anys destapa un dels problemes socials que malauradament ens toca viure. MERLOT: Una comèdia on els jocs de paraules amb noms de persones, coses o animals us farà mostrar el vostre somriure malgrat la mascareta. TENDRA VENJANÇA: la mort del pare del Fede l’ha convertit en una altra persona. Però en quin tipus de persona? prepareu-vos per patir.

Programa de mà