«

»

LIGHT, de The Hatman Company al Foment Hortenc

LIGHT és un espectacle que parla de la importància de tenir i mantenir la il·lusió per la vida, sobretot després d’haver viscut una situació com la pandemia actual. LIGHT és un espectacle de dansa narrativa, on les històries dels nostres 5 protagonistes ens porten en un viatge de reflexió interna i plantejar-nos una senzilla pregunta: què és allò que realment ens il·lusiona, ens fa aixecar-nos cada dia i com podem arribar fins això? Tot això en un gran espectacle de música, teatre i dansa.

📅 dissabte 10 d’abril a les 20h
📅 diumenge 11 d’abril a les 18h

Venda d’entrades al Foment el 23 i 25 de març, de 19 a 21h, i 1h abans el dia de la representació. Venda online a partir del mateix 23 de març. Us hi esperem!

Més informació

LIGHT és un espectacle que parla de la importància de tenir i mantenir la il·lusió per la vida. Després d’haver viscut una experiència com la pandèmia actual, ens trobem en un entorn on ens sentim desubicats, perduts, desmotivats i on trobar sortides ens resulta més complicat que mai. LIGHT parla de com la il·lusió mou mons, de com mitjançant la generositat, el pensament positiu, l’esperança i la curiositat, podem retrobar-nos amb aquesta llum interior individual i recuperar, així, el nostre motor de vida. Recuperar aquella il·lusió per l’amor, per la nostra passió, per complir els nostres somnis, per reconèixer-nos, per l’aventura de la vida. Per molt que les coses març s’ensorrin, sempre podem encendre aquesta llum que un dia ens va fer despertar-nos i viure intensament. LIGHT és un espectacle de dansa narrativa, on les històries dels nostres 5 protagonistes ens porten en un viatge de reflexió interna i plantejar-nos una senzilla pregunta: què és allò que realment ens il·lusiona, ens fa aixecar-nos cada dia i com podem arribar fins això? Espai: teràpia figurativa. Tots vam acudir a al mateix lloc per trobar la solució als nostres problemes; El camí cap al nostre interior.

The Hatman Company és una companyia de teatre i dansa amb seu a Barcelona. L’ànima de la companyia resideix en la seva frescor, versatilitat i autenticitat a l’hora d’explicar històries mitjançant la dansa i el moviment. Neix de la necessitat creativa de realitzar projectes que siguin nexe d’unió entre la dansa, des d’un punt de vista narratiu, i el públic. Escurçant la distància entre públic i escenari, amb l’objectiu d’emocionar grans i petits. La seva identitat rau en la seva passió, vitalitat, dinamisme i energia. Com a companyia de dansa i teatre multidisciplinar, la nostra missió és emocionar i connectar amb el públic familiar, a través de les nostres històries i acostar-los als processos de creació dels nostres espectacles, creant un entorn d’aprenentatge i inspiració. LIGHT és la primera producció teatral de la companyia.