«

»

CELEBRACIÓ DE L’ASSEMBLEA GENERAL 2021:

El passat 8 de març vam celebrar l’Assemblea General del Foment. Davant de les dificultats derivades del estat d’alarma i per facilitar l’assistència a tothom, aquest any s’ha realitzat l’acte presenciament -com és habitual-, i també telemàticament.

Vam poder revisar tota l’activitat de l’entitat durant l’any de la pandèmia i comentar els projectes de futur, entre els quals destaca la realització de les obres de reforma del Foment que tindran lloc aquest any i que faran que l’edifici estigui tancat des del mes de maig fins a l’agost. Es va aprovar la memòria i els comptes de l’any 2020, així com el pressupost de l’exercici 2021.

Aquest format híbrid de l’assemblea va ser tot un repte pels nostres tècnics, però val a dir que va funcionar perfectament i tohom va quedar satisfet.

Va ser un moment bonic de trobada del Consell Directiu amb els socis i sòcies que es van animar a venir o connectar amb la voluntat de participar de la vida associativa de l’entitat. Gràcies a tots i totes.

Us en deixem com a record algunes imatges: