«

»

ISABEL CINC HORES, Toni Strubell amb CARME SANSA

Isabel Cinc Hores relata l’extraordinària història d’lsabel Vila (Calonge 1843-Sabadell 1896) en els fets i personatges de la principal revolta revolucionària de mitjan segle XIX. Isabel va ser la primera dona sindicalista catalana coratjosa activista d’un món industrial dominat pels homes i 23 anys abans que la llegendària sindicalista americana Emma Goldman el 1895 iniciés la revolta del 1è de maig; Isabel Vila ja exercia un insubornable i controvertit Iideratge social en l’àrea sindical, republicà i educatiu. Del seu exemple -genialment protagonitzat per Carme Sansa– ens n’hem d’enorgullir tots.
És una visió al passat que ens parla plenament del present.

📅 diumenge 2 de maig a les 19h

Venda d’entrades presencial el 20 i 27 d’abril de 19:30 a 21h i 1h abans de cada representació al Cafè del Foment. Venda online a partir del 20 d’abril a les 19:30h