«

»

TAST de PERNILS

En aquesta activitat tindreu l’oportunitat de descobrir tots els secrets del món del pernil. Coneixerem el seu procés d’elaboració, la classificació d’acord amb la raça i l’alimentació del porc, i farem un recorregut per les diferents zones de producció amb denominació d’origen per veure les principals diferències.

També aprendrem a assaborir el pernil i apreciar-ne totes les seves característiques, i farem un joc d’harmonies per descobrir el vi més adient per a cada pernil. Aprendrem també a tallar el pernil com cal, a conservar-lo en bones condicions i apurar-lo fins a l’os, i si cal ho practicarem en viu. I sobretot, tastarem diferents tipus de pernil, i ho acompanyarem, com no podia faltar, amb vi, embotits, formatges i pa amb tomàquet.

Una activitat gastronòmica completa per gaudir-la en companyia de la vostra parella, la vostra família o els vostres amics. Inscripcions a social@fomenthortenc.cat o whatsapp al 606845111.

📅 dissabte 16 d’octubre ⏰ 19:30 a 21:30h // Preu: 25€ per persona