Casal d’estiu 2018

El monitors que estaran amb els vostres fills i ja estan treballant en la planificació del casal són: la Maria Clapés (qui portarà la coordinació), el Joan Santamarta, la Júlia Serra i la Maria Milian. Aquest any l’Andreu Clapés no podrà estar al casal però ens ajudarà amb tot allò que faci falta.

Aquesta és la planificació general de les activitats que farem al casal d’estiu setmanalment.

L’objectiu principal del casal del Foment és que els nens i nenes pugin dalt de l’escenari i gaudeixin de les arts escèniques d’una manera lúdica i divertida.

El casal està pensat per setmanes. Cada setmana es centre en un tema concret a partir del qual es basa l’obra de teatre que es representa cada divendres a les famílies.

Les activitats proposades als matins són de caire lúdic: sortides, tallers de manualitat, activitats esportives i d’aigua, piscina i també tallers específics relacionats amb l’obra (moviment i música). A les tardes es treballa l’estructura de l’obra, els personatges i la part més interpretativa.

Si voleu més informació o voleu inscriure als vostres fills, envieu-nos un mail i ens posarem en contacte amb vosaltres: casalfoment@gmail.com

LES PLACES SÓN LIMITADES. APUNTA’T!