↑ Return to Consell Directiu

InfoConsell

Benvinguts a aquesta nova secció. Aquí podreu consultar les decisions més rellevants preses pel consell directiu, Aquesta secció neix a partir de l’objectiu de potenciar la transperencia de la nostra entitat. Qualsevol altre consulta ens la podeu fer arribar a info@fomenthortenc.cat


  • 2018-06: el proper 9 de setembre de 2018 i coincidint amb l’acte de presentació de la nova temporada teatral, es procedirà a la retirada dels plafons amb les fotografies dedicades al centenari del Foment. Cada soci podrà endur-se alguna foto de record el mateix dia 9.
  • 2018-04: Els tècnics, maquillatge, vestuari i altres implicats en una obra de teatre (QUE SURTIN AL PROGRAMA DE MÀ), tindran accés gratuït a la representació un cop tancada la venda d’entrades (asseguts en circulars, o butaca si hi ha disponibles).
  • 2018-03-21: La junta entrant es va reunir en un sopar de germanor amb la junta dels Lluïsos d’Horta per enfortir llaços entre entitats. Hem de destacar la bona predisposició a col·laborar d’ambdues parts per a nous projectes.
  • 2018-03: Les entrades de circulars tindran un preu 1 € inferior a les entrades normals de butaques. Les circulars, però, només es podran adquirir un cop exhaurides les butaques de platea.
  • 2018-02: La venda d’entrades els dies de representació s’iniciarà 1:30h abans de cada representació, enlloc de 2h, com fins ara.
  • 2018-02: S’inicia la venda d’entrades online, amb el Primer Foment com a programa pilot (per les característiques de l’esdeveniment). Aquesta temporada el Foment assumeix les despeses de la gestió de les entrades per internet, tot i que per la propera temporada s’estudiarà si es continua així.
  • 2018-02: Per poder beneficiar-se dels descomptes per a socis en els lloguers i altres esdeveniments que no siguin obres de teatre, els socis han de tenir almenys un any d’antiguitat.