«

»

BALADA PARA UNA NOCHE DE LUNA LLENA, de la Cia Plató Physical Theatre


Balada para una noche de luna llena, és una obra de teatre físic, representada per La companyia Plató Physical Theatre. Un ballet contemporani que aposta per les noves dramatúrgies. Tres històries entrellaçades amb la unió de la lluna plena, una metàfora viva sobre els límits físics i emocionals que l’ésser humà hereda generació rere generació. En temps que les fronteres són cada vegada més curtes, no podriem estar més allunyats. Més info aquí.

📅 diumenge 13 de març
⏰ 18h
🎟️ Socis 9€ / No socis 12€
Venda d’entrades online a partir del 1 de març a les 18h. Venda presencial el 1 i 3 de març de 18 a 20h al Bar del Foment.

BALADA PARA UNA NOCHE DE LUNA LLENA, teatre físic amb la companyia Plató Physical Theater

El próxim diumenge 13 de març a les 18h, la companyia Plató Physical Theater representarà una funció única al Foment Hortenc amb la seva obra “Balada para una noche de luna llena”

Balada para una noche de luna llena, és una obra de teatre físic, un ballet contemporani que aposta per les noves dramatúrgies. Tres històries entrellaçades amb la unió de la lluna plena, una metàfora viva sobre els límits físics i emocionals que l’ésser humà hereda generació rere generació. En temps que les fronteres són cada vegada més curtes, no podriem estar més allunyats.

Aquesta companyia emergent està formada per 7 actors/actrius, una d’elles la nostra sòcia Judith Arelle, actualment interpretant a Mrs. Lovett al musical de Sweeney Todd i dirigits per Danel Aser. Tot i que la companyia es va formar a finals del 2020, ja té la seva trajectòria: ha actuat a diversos festivals, el més recent al Festival Momi a Portugal, i tenen programats ja una gira pel País Basc i a finals d’any a New York i Costa Rica.