Casal d’estiu ESCÈNIC 2022

CASAL ESCÈNIC 2022 AL FOMENT HORTENC

L’objectiu principal del casal del Foment és que els nens i nenes pugin dalt de l’escenari i gaudeixin de les arts escèniques d’una manera lúdica i divertida.

Creació d’un espectacle teatral cada setmana! Al Casal del Foment passen moltes coses, però una de les activitats que volem destacar és que cada divendres a la tarda fem una representació teatral que hem ideat i creat entre tots al llarg de tota la setmana. Ens agrada pujar a l’escenari i ensenyar a les famílies tota la feina que hem anat fent.

El casal està pensat per setmanes. Cada setmana es centre en un tema concret a partir del qual es basa l’obra de teatre que es representa cada divendres a les famílies.

A part d’això també aprofitem per conèixer el barri, anar a la piscina, fer tallers, música, dansa, escenografia, jocs, tallers, etc…

  • Infants nascuts entre el 2015 i el 2010
  • Número d’infants reduït (24 com a màxim, per setmana)
  • del 27 de juny al 29 de juliol
  • de Dilluns a Divendres de 9h a 17h
  • PREINSCRIPCIÓ ONLINE AQUÍ* 

*La preinscripció, a través del formulari, assegura la pre-reserva de la plaça, per odre d’arribada del formulari. Tot i que la inscripció no es considera formalitzada fins el moment del pagament i de l’entrega de tota la documentació requerida.

EL PAGAMENT ES REALITZARÀ PER TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA A PARTIR DEL DIA 16/5/22

PREUS

1 Setmana 105€ * + Dinar (opcional) 30€/setmana

● a partir del 2on germà inscrit durant les mateixes setmanes
* Es farà un 5% de descompte
(El descompte màxim aplicable és del 15%)
● per inscripcions durant 3 setmanes o més.
● per a famílies monoparentals o famílies nombroses (amb acreditació)


ANUL·LACIO DE L’ACTIVITAT, NO PRESENTACIÓ O ABANDONAMENT:

  • En el cas que un participant decideixi no participar al Casal, una vegada realitzat el pagament, s’haurà de notificar per correu electrònic a casalfoment@fomenthortenc.cat
  • En cas que sigui el Foment Hortenc qui anul·li l’activitat es retornarà el 100% de l’import.
  • Si l’anul·lació es produeix 15 dies abans de l’inici de l’activitat es retornarà el 90% de l’import.
  • Si l’anul·lació es produeix en un termini inferior a 15 dies abans de l’inici de l’activitat no es retornarà cap import.
  • En cas de malaltia del participant o altres causes de força major, sempre hi quant es demostri amb un document justificatiu, es retornarà el 90% de l’import.

En tots els casos, el Foment Hortenc, disposarà de 3 mesos, a partir de la data de l’anul·lació per realitzar el retorn dels diners corresponents.

ABANS D’INICIAR LES ACTIVITATS L’EQUIP DE MONITOR/ES REALITZARÀ UNA REUNIÓ INFORMATIVA PER LES FAMILIES DELS INFANTS INSCRITS.

Si vols rebre més informació o tens algun dubte, posa’t en contacte amb nosaltres a: casalfoment@fomenthortenc.cat

NO T’ADORMIS! LES PLACES SÓN LIMITADES!!!!

*La realització de les activitats d’estiu estarà subjecta a la normativa marcada per la Generalitat de Catalunya


PLANIFICACIÓ D’ACTIVITATS*

*La planificació es podrà modificar en alguns casos per la meteorologia o per algun imprevist en les activitats. Si es així es notificarà per e-mail o directament ho faran els monitors.