↑ Torna a Consell Directiu

Avís legal

Avís legal

Titularitat del lloc web

Aquest portal és propietat de l’Associació Cultural Foment Hortenc, amb CIF G58375767 i domicili social al carrer Alt de Mariner 15, de 08032 Barcelona i telèfon 934291040, i està constituït pels llocs web associats al domini http://www.fomenthortenc.cat.

Propietat intel·lectual i industrial 

El disseny del portal i els logos, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix pertanyen al Foment Hortenc i estan protegits per la corresponent normativa relativa a drets de propietat intel·lectual i industrial.

Les fotos i vídeos pertanyen als seus autors i estan protegides per les mateixes lleis. El Foment Hortenc compta amb permís per la seva publicació.

Els drets derivats de logos o enllaços a pàgines de tercers pertanyen als titulars d’aquestes webs.

El contingut del portal no podrà ser objecte de modificació, còpia, alteració, reproducció, transmissió, adaptació o traducció per part de l’usuari o terceres persones, ja sigui totalment o parcial, sense la expressa autorització per part de Foment Hortenc o l’autor dels continguts, llevat que s’hagi indicat el contrari.

Responsabilitat dels continguts 

Els articles i comentaris apareguts al lloc web pertanyen i reflecteixen només la opinió dels seus autors.

El Foment Hortenc no es fa responsable de la legalitat dels llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir al portal.

El Foment Hortenc es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc Web sense  avis previ, amb l’objecte de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

El Foment Hortenc no serà responsable de l’ús que tercers puguin fer de la informació publicada al portal, ni dels danys o pèrdues econòmic que, directament o indirecta, es pugui derivar de l’ús del material o les dades.

Utilització del Portal 

L’usuari s’obliga a fer un ús adequat dels continguts i serveis oferts pel Foment Hortenc a través del seu portal.

El Foment Hortenc es reserva el dret a denegar o retirar l’accés al portal i els serveis que s’hi ofereixen, sense necessitat d’avís previ, a aquells usuaris que no compleixin aquestes condicions d’ús.

En el mateix sentit, l’administrador del web podrà suprimir qualsevol comentari o article de tercers si entén que resulta ofensiu o contrari a les lleis.

El Foment Hortenc podrà exercir totes les accions previstes a les lleis per exigir els drets derivats de l’incompliment d’aquestes condicions o de l’us indegut d’aquest portal web.

​Política de galetes (cookies)

Aquesta pàgina web utilitza les galetes de WordPress i les empreses col·laboradores, d’acord amb l’avís que apareix amb el seu ús.

Aquest portal conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat dels quals no són responsabilitat del Foment Hortenc. En el moment d’accedir a aquells llocs web l’usuari pot decidir si accepta o no les seves polítiques de privacitat i galetes. S’informa que, en general, si navegueu per internet l’usuari pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del seu navegador.

Protecció de dades personals

El Foment Hortenc informa que a partir del lloc web no es recullen dades personals, tal i com venen definides a la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Qualsevol dada recollida en el lloc web (com ara accessos o visites) es fa servir amb finalitats estadístiques i en cap cas s’associa a persones identificables.

Per ampliar la informació sobre el tractament de dades personals, pots clicar aquí

___

Associació Cultural el Foment Hortenc