«

»

El Foment en obres (1a Part)

A principis d’aquest mes de maig vam tancar la temporada teatral 2020-21 amb l’obra ISABEL CINC HORES, magnificament interpretada per Carme Sansa. Just l’endemà vam retirar tot el mobiliari del Cafè del Foment i abaixavem persiana per començar la transformació d’aquest espai tan important i adaptar el Foment a tothom.

D’altra banda, vam erigir un mur al teatre per poder disposar d’un espai de treball i, a la vegada, aïllar el teatre de la pols per protegir-lo mentre el seguim fent servir.

Els treballs han seguit amb l’obertura del sostre que ha deixat al descobert l’antiga volta catalana, que es tornarà a cobrir després d’ignifugar les biguetes i preparar les instal·lacions renovades. Així es podrà construir un nou sostre adaptat a les nostres necessitats i millorar la insonorització de vestíbul. Finalment, s’ha retirat la peixera de vidre que aïllava l’entrada del Foment.

Un cop buidat el Cafè del Foment es van discutir els detalls de les obres en curs en la darrera reunió i es van continuar els treballs. S’ha aixecat tot el paviment per fer-lo de nou.

……………………………………………………………………………………………………………………

Ves a la 2a part