↑ Torna a El Foment

Arxiu Històric del Foment

previous arrow
next arrow
Slider

Què t’agradaria saber de la nostra història?

El Foment té més d’un segle d’història documentada en infinitat de papers, cartes, fotos, cartells, vídeos i objectes de tota mena. Aquest material pertany al Foment i, per tant, als seus socis, però també té un valor històric col·lectiu, ja que la nostra entitat ha estat i és un actor important en la vida del barri.

Fa dos anys que l’equip de l’Arxiu Històric del Foment revisa i classifica aquest tresor documental per posar-lo a disposició de tothom. Fruit d’aquesta feina és un arxiu de documents originals ordenat amb criteris professionals, a més d’una base de dades organitzada per continguts que ens permet accedir a la informació segons paràmetres com la data, la temàtica o paraules clau.

Molts d’aquests documents s’han digitalitzat i els podeu veure en línia o baixar. Si voleu demanar-ne una còpia amb qualitat d’impressió superior, ompliu el formulari següent:

Formulari de comanda a l’Arxiu Històric del Foment:

    Fons fotogràfic del Foment dipositat a l’Arxiu Municipal:

    A més, existeix el fons de la Secció Fotogràfica del Foment Hortenc, que va funcionar des del 1934 fins el 1960. Aquest fons actualment es troba dipositat a l’Arxiu Municipal del Districte d’Horta-Guinardó i podem consultar-lo en aquest enllaç: