«

»

EL RAP DELS REFUGIATS del CASAL DEL FOMENT

Bona tarda a tots, tenim els nois del Casal del Foment molt actius amb la solidaritat pels refugiats. Amb l’ajuda de la Maria i l’Andreu Clapés han preparat aquest “RAP DEL REFUGIAT” us animem a visionar-lo, realment és una activitat que ens interroga a tots pel que fem per aquesta gent que esta vivint la pitxor experiència de la seva vida. Gràcies nens amb les vostres veus ens feu reflexionar sobre tota aquesta realitat que ens envolta.  

Per altre banda sortiran a Catalunya Radio. Aixó ens diuen els organitzadors avui dilluns13 de febrer:

 

Bona tarda famílies!

Esperem que us hagi agradat el rap! Avui ens han trucat els de Catalunya Ràdio, demà es començaran a emetre els fragments que vàrem gravar dimecres passat. Els fragments aniran sonant dues vegades al llarg del programa de la Terribas. No ens han concretat l’hora…

Demà a les 8.20-25 la Mònica Terribas li farà una entrevista telefònica a la Maria. Ens van dir que el rap també l’emetrien demà, però avui no ens han dit res.

Quan ens enviïn els fragments gravats us els farem arribar. Perdoneu per ser tan poc concrets, aquesta és la informació que ens han dit. Si tenim notícies us les farem arribar el més aviat possible.

Moltíssimes gràcies! Qualsevol dubte ja sabeu!

Una abraçada,

Andreu i Maria