«

»

FÓRMULA V – Concert

“Fórmula V”, el grup emblemàtic dels anys 60 i 70, ha decidit presentar la seva gira 2022 a Barcelona i, en concret, a la nostra entitat: el Foment Hortenc.
Els “Fórmula V” ens faran reviure els èxits de la nostra joventut, la dels nostres pares o la dels nostres avis, quan sonaven una i una altra vegada els “comediscos”.
Més informació aquí

📅 7 de maig de 2022
⏰ dissabte a les 20:30h
🎟️ Preus Socis 12€, Socis menors de 18 anys 8€; No socis 15€
, No socis menors de 18 anys 10€
Venda d’entrades online a partir del 12 d’abril. Venda presencial el 12, 19, 21, 26 i 28 d’abril de 18 a 20h al Bar del Foment.

“Fórmula V”, el grup emblemàtic dels anys 60 i 70, ha decidit presentar la seva gira 2022 a Barcelona i, en concret, a la nostra entitat: el Foment Hortenc.  Escenaris de tota Espanya, Miami i Amèrica llatina, seran la pista d’aterratge de “Fòrmula V” durant tot el 2022.

La seva discografia inclou cançons com “Eva maria”, “Fiesta de Blas”, “Tengo tu amor”, “Hoy es mi día de fiesta”, “Cenicienta”, “Cuéntame” i tants altres títols musicals. Moltes d’aquestes cançons van servir perquè la societat dels anys 70 trobés la química perfecta per passar els estius als pobles i les platges, les revetlles i “guateques”, sense més pretensió que divertir-se i lligar.

Les seves cançons van ser número 1 de la època, i la seva discografia ha arribat, només al nostre país, a més de 2 milions de discos venuts.

Així doncs, gaudim de la música de sempre, per recordar aquells feliços anys que, potser, moltes de vosaltres enyoreu reviure’ls.

Baixista: FranciscoTeclats: Gianni
Guitarra: AaronCantant: Paco
Batería: Emilio
BOCARADIO Ràdio jove, associativa i comunitària que emet des del barri del Carmel per a tota la ciutat de Barcelonavia internet pel nostre web bocaradio.org i també pel 90.1FM!

Connectem amb Paco Pastor, veu i alma mater del grup Fórmula V, perquè estaran obrint gira al Foment Hortenc el proper 7 de maig, també tenim en Francesc Penalba, soci de la entitat hortenca per saber més d’aquest gran projecte cultural.
………A la segona part, contactem amb Pau Lobo, il·lustre veí hortenc i veu del grup La Sra Tomasa, que estarà en directe a la festa del Consell de la Joventut de Bcn el proper 23 d’abil al moll de la fusta, juntament amb els artistes: Queency, Maio, Skapiens i PD Spicy Renatas.