Petits de 8 a 11 anys

Vols fer teatre i participar en una obra?  Aprendràs a actuar, et divertiràs i faràs amistats. 

S Som una escola popular, oberta a tothom, infants amb experiència o sense, infants tímids o atrevits. Anima’t i viu la màgia del teatre al barri d’Horta!!

CURS 22/23 HORARI: Dos grups: dimarts de 17:15 a 18:45h o dijous de 18:30 a 20:00h

Els beneficis del teatre infantil són molts i molt nombrosos. El teatre infantil és un mitjà imprescindible per mostrar als nens la bellesa de les arts escèniques

  • Exemple de treball en equip. Els nens se senten protagonistes d’un projecte de teatre infantil no només com a possibles participants, sinó també com a espectadors.
  • Educació en valors mitjançant el teatre. El teatre infantil reflexiona al voltant de temes universals com l’amistat. Valors que no només es poden transmetre a través de la lectura o del cinema, sinó també per mitjà de l’argument d’una trama amb un ensenyament dirigida al públic infantil.
  • Riquesa de vocabulari. Per mitjà d’aquest aprenentatge, el nen també pot ampliar la seva comprensió lectora a partir de l’assimilació de nous conceptes que desconeix. L’alumne coneix a nous autors i noves obres.
  • Desconnexió tecnològica. Els nens es concentren en l’àmbit presencial de l’activitat que estan gaudint en aquell moment. Una activitat que sempre és diferent, perquè la màgia del teatre agrupa un catàleg il·limitat d’idees i trames.